Met leeftijdsgenoten in kleine groepjes naar tuin- en winkelcentra, musea, pittoreske steden enz.! Dit alles in bussen die zeer geschikt zijn voor ouderen. Rolstoelen en rollators kunnen mee. U wordt van huis gehaald en daar ook weer teruggebracht.

 

Al deze uitstapjes zijn terug te vinden in een programmaboekje dat maandelijks wordt uitgegeven. Om dit boekje thuis te kunnen ontvangen, hoeft u zich enkel aan te melden via het hieronder genoemd telefoonnummer.  U kunt het boekje maandelijks bekijken onder deze link: PlusBus boekje 

 

 

De PlusBus is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds en wordt mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met Cadanz,. Uitvoerder en coördinatie zijn in handen van de PlusBus. De PlusBus rijdt in 3 gemeenten. Dit zijn Eemsdelta,Het Hoge Land en Midden Groningen. In genoemde regio heeft de PlusBus 3 bussen rijden.

 

“Andere mensen ontmoeten”, “weer iets leuks te vertellen hebben aan mijn kinderen”, “zelf mijn kleding weer kunnen kopen”, “gewoon heel erg gezellig”….Geluiden die deelnemers vertellen aan de vrijwilligers (chauffeurs en begeleiders) die betrokken zijn bij deze dienst. 

De PlusBus heeft als extra service een kortingspas. Deze is voor een gering bedrag te koop en biedt leuke korting op alle uitstapjes. 

Voor alle vragen rondom de PlusBus zitten op werkdagen van 9.00 - 12.00  zeer betrokken vrijwilligers klaar om u telefonisch te woord te staan. Ze zijn te bereiken onder het nummer 0596 626792 .

 

 

 

PlusBusappingedam QR Code

PlusBusappingedam QR Code voor uw mobiel/ tablet / iPad